Het solidair-individualisme

Over de uitgever

Gompel&Svacina: nieuwe informatief-wetenschappelijke uitgeverij

Een woord van dank

Huug Van Gompel ontmoette ik nog in zijn ‘Garant’-tijd. Hij was gecharmeerd door het initiatief van OudersNetwerk.Vlaanderen dat opkwam voor kwetsbare ouders. Ik ben dankbaar dat hij in mij is blijven geloven en mij nu met zijn voortreffelijke uitgeverij de kans biedt om mijn eerste boek te mogen publiceren.

Huug overleed op 14 november 2020

Niet alleen in de wereld van de algemene uitgeverijen beweegt het een en ander. Ook in de wetenschappelijke sector is er belangrijk en zelfs opmerkelijk nieuws. Nadat deze sector jarenlang werd ingenomen door nagenoeg dezelfde spelers, is er nu een nieuw initiatief: Gompel&Svacina.

Beide naamgevers van de nieuwe uitgeverij zijn evenwel helemaal geen onbekenden. Huug Van Gompel is mede-oprichter, was bezieler en algemeen directeur van Garant. Hij heeft zich daar 28 jaar lang voor ingezet. Hij was ook voorzitter van de raad van bestuur van de juridische uitgeverij Maklu. Stephan Svacina was gedurende 16 jaar uitgever en ‘het gezicht’ bij Maklu.

Koop het boek

Het boek is te koop bij elke boekhandel, bij de auteur (via deze website) en rechtstreeks bij de uitgever en kost € 23,00.  Koop je online 4 of meer boeken ineens, dan worden er geen verzendkosten aangerekend.

Scroll naar boven